TÓrrega Piscina Balaguer Borges Blanques Preus i Promocions Esdeveniments Consells
Merce Guardia Sole  DIPLOMADA EN FISIOTERAPIA PER L’UNIVERSITAT ROVIRA I VIRGILI DE REUS (2004-2007). ESTUDIANT D’OSTEOPATIA PER L’ESCOLA D’OSTEOPATIA DE BARCELONA. TREBALLA AL CENTRE DE TARREGA DES DE L’ANY 2008.
Francesc Pont  LLICENCIAT EN CIÈNCIES BIOLÒGIQUES PER LA UNIVERSITAT DE BARCELONA L’ANY 1996 TÍTOL DE MONITOR DE NATACIÓ PER LA FEDERACIÓ CATALANA DE NATACIÓ. TÍTOL DE SOCORRISTA AQÜÀTIC PER LA FEDERACIÓ DE SALVAMENT I SOCORRISME AQÜÀTIC. TREBALLA AL CENTRE DES DE L’ANY 2007.
Anna Balagueró Bosch  Nº Col.53899  - Llicenciada en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport (CAFE) per la Universitat de LLeida (2000-2004). Itinerari ensenyament i Maestria de natació. Número de col·legiada: 53899 - Curs d'Aptitut Pedagògica (CAP). Institut de Ciències de l'Educació de la UDL. - Certificat d'Assistència a les classes presencials corresponents al Curs Extraordinari d'Entrenador Superior de NAtació, expedit per la RFEN (Escola Nacional d'Entrenadors). - Instructora del Mètode Hipopressiu-RSF (reprogramació sistèmica funcional - hipopressius estàtics i dinàmics). Mètode Hipopresiu M. Caufriez. Academia Interdisciplinària en Ciències de la Motricitat. - Cursant el Màster Oficial de Director Esportiu. Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya (INEFC).