TÓrrega Piscina Balaguer Borges Blanques Preus i Promocions Esdeveniments Consells
Paula Loomans Guardia col.7347   DIPLOMADA EN FISIOTERAPIA PER L’UNIVERSITAT ROVIRA I VIRGILI DE REUS (2004-2007). Col. ESTUDIANT D’OSTEOPATIA PER L’ESCOLA D’OSTEOPATIA DE BARCELONA. TREBALLA AL CENTRE DE TARREGA DES DE L’ANY 2008.
Carme Benet Sala col.1544   DIPLOMADA EN FISIOTERÀPIA PER LA UNIVERSITAT ROVIRA I VIRGILI DE REUS L´ANY 1996. REALITZATS ESTUDIS  EN FISIOTERAPIA REUMATOLÒGICA, TRAUMATOLÒGICA I ESPECIALITZADA EN ESCOLA DE COLUMNA MITJANÇANT EL MÈTODE SCHROTT. ES VA INCORPORAR AL CENTRE FISALUT L’ANY 1999.
Pau DIPLOMADA EN FISIOTERAPIA PER L’UNIVERSITAT ROVIRA I VIRGILI DE REUS (2004-2007). ESTUDIANT D’OSTEOPATIA PER L’ESCOLA D’OSTEOPATIA DE BARCELONA. TREBALLA AL CENTRE DE TARREGA DES DE L’ANY 2008.
Bart Loomans  Nº Col.3676 FISIOTERAPEUTE DESDE L´ANY 1983, DIPLOMAT PER LA UNIVERSITAT JAN VAN ESSENT D´AMSTERDAM. EN ELS SEUS INICIS, VA COMBINAR LA FEINA DE FISIOTERAPEUTA AL CENTRE DE MINUSVÀLIDS AREMI A LLEIDA, AMB LA CREACIÓ DEL CENTRE FISALUT DE TÀRREGA. DOS ANYS DESPRÉS DEIXA LA FEINA AL CENTRE AREMI PER DEDICAR-SE EXCLUSIVAMENT AL SEU PROPI CENTRE. AMB ESPERIT INNOVADOR I INQUIET, VA OBRIR EL CENTRE D´HIDROTERÀPIA DE TÀRREGA, EL CENTRE DE FISIOTERÀPIA DE BALAGUER I EL CENTRE DE FISIOTERÀPIA DE LES BORGES BLANQUES. TAMBÉ HA IMPULSAT NUMEROSES ACTIVITATS ENTRE LES QUE DESTACA EL PROGRAMA “TÀRREGA CAMINA ESPORTIVAMENT” I DESDE L´ANY 2000 I FINS AL NOVEMBRE DE 2009 VA SER EL PRESIDENT DEL CLUB D´ALTLETISME “ 100 X 100 FONDISTES” DE TÀRREGA.TAMBÉ CAL DESTACAR LA SEVA PARTICIPACIÓ EN UN VINTENA DE MARATONS PER TOT EL MÓN.   ACTUALMENT COMBINA LA DIRECCIÓ DELS CENTRES ANTERIORMENT MENCIONATS, AMB LA DOCÈNCIA AL  CRU ON REALITZA TASQUES DE PROFESSOR EN MATÈRIA DE SALUT.