TÓrrega Piscina Balaguer Borges Blanques Preus i Promocions Esdeveniments Consells
Isabel Rodriguez Rodriguez DIPLOMADA EN QUIROMASSATGE PER L´ESCOLA DE QUIROMASSATGE TERAPEUTIC (1991). INICI DE LA VIDA LABORAL A FISALUT L´ANY 1991. ES LA ENCARGADA DE LA DISTRIBUCIÒ DE LES HORES I DE L'ADMINISTRACIÒ.
Sílvia Ricart Fàbregas  Nº Col.3455 DIPLOMADA EN FISIOTERÀPIA PER LA UNIVERSITAT ROVIRA I VIRGILI DE REUS (1998-2001). OBTENCIÓ DEL PREMI EXTRAORDINARI DE FINAL D´ESTUDIS. INICI DE LA VIDA LABORAL A FISALUT L´ANY 2003.
Bart Loomans  Nº Col.3676  FISIOTERAPEUTE DESDE L´ANY 1983, DIPLOMAT PER LA UNIVERSITAT JAN VAN ESSENT D´AMSTERDAM. EN ELS SEUS INICIS, VA COMBINAR LA FEINA DE FISIOTERAPEUTA AL CENTRE DE MINUSVÀLIDS AREMI A LLEIDA, AMB LA CREACIÓ DEL CENTRE FISALUT DE TÀRREGA. DOS ANYS DESPRÉS DEIXA LA FEINA AL CENTRE AREMI PER DEDICAR-SE EXCLUSIVAMENT AL SEU PROPI CENTRE. AMB ESPERIT INNOVADOR I INQUIET, VA OBRIR EL CENTRE D´HIDROTERÀPIA DE TÀRREGA, EL CENTRE DE FISIOTERÀPIA DE BALAGUER I EL CENTRE DE FISIOTERÀPIA DE LES BORGES BLANQUES. TAMBÉ HA IMPULSAT NUMEROSES ACTIVITATS ENTRE LES QUE DESTACA EL PROGRAMA “TÀRREGA CAMINA ESPORTIVAMENT” I DESDE L´ANY 2000 I FINS AL NOVEMBRE DE 2009 VA SER EL PRESIDENT DEL CLUB D´ALTLETISME “ 100 X 100 FONDISTES” DE TÀRREGA.TAMBÉ CAL DESTACAR LA SEVA PARTICIPACIÓ EN UN VINTENA DE MARATONS PER TOT EL MÓN.   ACTUALMENT COMBINA LA DIRECCIÓ DELS CENTRES ANTERIORMENT MENCIONATS, AMB LA DOCÈNCIA AL  CRU ON REALITZA TASQUES DE PROFESSOR EN MATÈRIA DE SALUT.